Ligging

Pascalino Nails & Feet is gelegen te Sint-Michiels, Park de Rode Poort 97, op 100 m van de ingang van het Boudewijnpark


Contact

    0499/26.37.04

    info@pascalino-nails.be


Openingsuren

maandag13u - 20u
dinsdaggesloten
woensdag13u - 20u
donderdag13u - 20u
vrijdag13u - 20u
zaterdag7u - 12u
zondaggesloten

Over ons

Mag ik mij voorstellen, ik ben Pascale en heb een nagelstudio te Sint-Michiels. Ik heb mijn beroep geleerd van de Belgische kampioene Sophie Dermul en bij Asap Nails & Beauty Academy.

Als gediplomeerde nagelstyliste kies ik voor producten die garant staan voor een goede kwaliteit, namelijk de producten van Harmony. En dat is belangrijk, want uw handen vormen toch een deel van uw persoonlijke indruk. Geef uw handen de nodige aandacht en laat u verwennen bij Pascalino Nails & Feet. Met een drankje een leuke babble en leuke achtergrondmuziek komt u volledig tot rust.

U kunt kiezen tussen Gel, Acryl en Gelish. Ik heb geregeld de laatste nieuwe kleuren van Gelish binnen, die nu toch al oplopen tot bijna 100 kleuren.

Full color of een French, al naargelang met of zonder nailart. Airbrush, waterdecals, stickers, steentjes en zelfs met de vrije hand tekenen is voor mij geen probleem. Wat ook nieuw is is de Pimpter, voorlopig als enige te Brugge, daarmee kun je vanalles op je eigen nagel printen, foto's van je kinderen of je huisdier, noem maar op.

Er is ook een actie voor de communies Bij het plaatsen van Gelish bij de communiekant krijgt deze 2 gratis Nailart figuurtjes aan 18 euro. Gelish is onschadelijk voor de natuurlijke nagel en is afweekbaar in 10 minuten. Maak dus tijdig je afspraak

Er zijn ook cadeaubons en waardebonnen te verkrijgen, ideal als kerst- of nieuwjaarsgeschenk

Pascalino Nails & Feet is gelegen te Sint-Michiels, Park de Rode Poort 97, op 100 m van de ingang van het Boudewijnpark